CROWDERS.jpg
90 Perces visszatérítés

Visszatérítünk minden vesztes pontos eredmény, félidő eredménye/végeredmény, első gólszerző, utolsó gólszerző típusú fogadást 30,000Ft tétig a Bajnokok Ligája és Premier League meccseire, ha gól esik a 90. perc után.

im2.jpg
Az első fogadásod mobilról kockázatmentes!

Ha az első, legalább 3000 forintért mobilról elhelyezett fogadásod elveszítenéd, akkor visszatérítjük azt a fogadást követő napon 3000 forintig bónusz formájában.

im3.jpg
Fogadj minden pontra!

Kövesd az Unibet TV több, mint évi 30,000 élő közvetítését és fogadj akár a következő bedobásra egy labdarúgó-mérkőzésen vagy a következő pontra egy tenisz meccsen.

Sportfogadás - Az Unibet hatalmas kínálattal rendelkezik online sportfogadás terén, beleértve a meccs előtti és élő fogadásokat, valamint az évi több, mint 30,000 élő közvetítést is. Az új játékosokat 10,000Ft üdvözlő bónusz várja és fogadásikat már mobilról vagy táblagépről is megtehetik a hagyományos számítógépek mellett. A sportfogadás sosem volt még ennyire egyszerű! Találd meg a Neked tetsző ajánlatokat világ legjobb online sportfogadó oldalán!
Általános részvételi feltételek - Az "Unibet Szabályzata" az Általános Szerződési Feltételeken alapul és egy szerződéses jogviszonyt képez, iránymutatásul szolgál a Felek számára. Ezt a Felek beleegyezőleg elfogadják. További információ
Felelősségteljes szerencsejáték - Az Unibetet játékosok alapították játékosok számára. Megértjük, hogy a szerencsejáték veszélyekkel járhat és segíteni akarunk ilyen téren is mindenkinek, aki ebben érintett lehet. Ezért a tevékenységünknek részét képezik a különböző szerencsejáték terápiák. További információért kérjük kattints ide.
Kapcsolat - Az Unibet hatalmas kínálattal rendelkezik online sportfogadás terén, beleértve a meccs előtti és élő fogadásokat, valamint az évi több, mint 30,000 élő közvetítést is. Az új játékosokat 10,000Ft üdvözlő bónusz várja és fogadásikat már mobilról vagy táblagépről is megtehetik a hagyományos számítógépek mellett. A sportfogadás sosem volt még ennyire egyszerű! Találd meg a Neked tetsző ajánlatokat világ legjobb online sportfogadó oldalán!